Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. június 21. 0 hozzászólás
 

Interjúsorozatunk -a TGES-en induló csapatokkal- következő alanya nem más volt mint Motles a haXX-eSPORTS-ból. A beszélgetés fő témája a hamarosan megrendezésre kerülő TGES LAN volt és persze ennek

Interjúsorozatunk -a TGES-en induló csapatokkal- következő alanya nem más volt mint Motles a haXX-eSPORTS-ból. A beszélgetés fő témája a hamarosan megrendezésre kerülő TGES LAN volt és persze ennek kapcsán a csapat, valamint Moltes véleménye a LAN-ról. Természetesen az interjúkban megszokott sajátosságokat megtartva Moltesről is megtudhattok egyesmást, úgyhogy mindenféleképpen érdemes elolvasni. Kellemes olvasgatást!
Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


Miracle Pictures # fagyi[áj]: Szia Moltes! Kérlek mutatkozz be már csak a megszokás kedvéért.

haXX-eSPORTS <> Moltes: Szia fagyi! Nagy Péter a becsületes nevem, 19 éves, nyíregyházi lakos vagyok, jelenleg a BME mérnök informatika szakát hallgatom és szabadidőmben gyakran játszok ezzel a csúnya lövöldözős játékkal :).

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Mondanál nekünk pár mondatot a csapatról? Mióta játszotok együtt stb., továbbá beszélj egy kicsit a nemrégiben megtörtént csapatváltásról is kérlek.

haXX-eSPORTS <> Moltes: Nos, a csapatunk történelme még 2005 őszére nyúlik vissza, ugyanis megalakítottuk HelmCorral, hpyvel, r4Ngerrel és cr0nixszal az SPG nevű csapatot, eredetileg csak egy lan erejére, de mivel relatív jó eredményt értünk el, az együtt maradás mellett döntöttünk, mely közel 1 évig tartott. Ekkor ugyanis cr0nix otthagyta a csapatot, r4Nger pedig inkább 6. lett az érettségi miatt, így 2 embert kellett keresnünk, akiket hamarosan meg is találtunk. BenyA és shR érkeztek, valamint megismertük BenyA ikertestvérét, Peykét aki eleinte csak beugrott néhány warra, ugyanis inaktivitását töltötte éppen. Majd mivel a 2007-es BECUP-ra shR nem tudott eljönni, a helyét Peyke vette át. A LAN nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, ezért HelmCor és én úgymond szerencsét próbáltunk a source világában, még akkor az ancients csapatában. Sok probléma volt azzal a csapattal, így a vége kudarc lett, szóval újraalakítottuk a 2008-as BECUP előtt kb. 2 hónappal az SPG-t a legutolsó lineuppal. hpynek nem volt sok ideje játszani, mi pedig készülni szerettünk volna a LANra, szóval körülbelül 3 héttel a verseny előtt lecseréltük ToMMo-ra, akinek sourceos játékos révén sokat köszönhetünk. A BECUP után kisebb inaktivitás következett, egy ideig Nascar játszott HelmCor helyett, mivel Tibinek az egyetemre kellett koncentrálnia, majd februárban visszatért és azóta változatlan a felállás. Ellátogattunk az ICL LAN-ra, ahol egyszer szenvedtünk vereséget, és az 5-6. helyen végeztünk. Mivel nem volt ekkor támogatónk, elérkezettnek láttuk az időt, hogy keresgéljünk kicsit. Sok-sok próbálkozás után megtaláltuk a haxx-ot, akik segítségével még jobban feltudunk készülni a következő megmérettetésekre, valamint az ICL2-n és a TGES-en is részt tudunk venni.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Ha azt mondom tagok, mit mondanál róluk 1-2 mondatban (fejenként).

haXX-eSPORTS <> Moltes: Ha azt mondod tagok, akkor az a négy hülye gyerek jut eszembe, akikkel együtt játszok már elég régóta.

BenyA: a csapat allround playere, LANon és neten is kiegyenlített teljesítményt nyújt egyaránt, tapasztalt és higgadt játékos, mindig lehet rá számítani.

Peyke: BenyA ikertestvére, ő felel a csapaton belüli hangulatért, valamint a másod AWP-sünk is egyben.

ToMMo: a mi irányítónk, mellette ha kell, akkor "sztárjátékos" is egyben. Neki köszönhetjük a játékunk sourceos elemeit.

HelmCor: ő a mi kis Tiborkánk, aki az elsődleges nagy zöld használónk, azonban játékon kívül szeret minél több embert kiégetni a hülye dumájával.

Magamról csak annyit tudok írni, hogy én intézem a ligawarokat, valamint a csapat legtöbb taktikáit én dolgozom ki.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Terveitek gondolom vannak bőven, jól mondom? :)

haXX-eSPORTS <> Moltes: Persze, hogy vannak, NETen és LAN-on is egyaránt. A normális készülés mellett a netes ligákat is elkezdjük kultiválni, ugyanis nem árt egy kis izgalom a szürke hétköznapokba. Ami a LAN-os terveinket illeti, egyelőre annyit mondhatok, hogy minden bizonnyal láttok minket az ICL2-n és a TGES-en is egyaránt.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Miért döntöttetek úgy, hogy indultok a TotalGaming Kft. szárnyai alatt megrendezésre kerülő TGES-en?

haXX-eSPORTS <> Moltes: Hogy miért? Azért, mert LAN, amit jobb játékosként átélni, mint otthon ülve "nézőként". Nem hinném, hogy magyarázkodnunk kellene, ugyanis ameddig a BECUP és a D-LAN team felel a lebonyolításért, a Totalgaming pedig az egész rendezvényért, csak jó sülhet ki belőle. Ami persze a legcsábítóbb, hogy a Balaton közelében lesz, így egy-egy nehéz meccs után jól fog esni csobbanni egyet.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Hogyan készültök a LAN-ra? Van esetleg valami speciális „edzésmód"

haXX-eSPORTS <> Moltes: Heti 3-4 gyakorlást tervezünk jelen állás szerint, de a vizsgaidőszakra való tekintettel ez valószínűleg egyszer-kétszer kevesebb lesz. Nincs speciális edzésmódunk, a gyakorlásokon kívül mindenki azt csinál amit akar, barátnő,wow,suli, stb.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Mit vartok el magatoktól, illetve a rendezvénytől? (TGES)

haXX-eSPORTS <> Moltes: Mindenképpen elvárjuk magunktól, hogy benne legyünk a top6-ban, de ott akarunk lenni a dobogó valamely fokán. A rendezvénytől a szokásos színvonal mellett, én személy szerint csak annyit várok el, hogy double elimination rendszer legyen, mivel az ICL1-en igen random lett a 2-16. hely.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Mit gondolsz kik végeznek majd a dobogó három fokán?

haXX-eSPORTS <> Moltes: A jelenlegi nevezettek alapján azt gondolom, hogy a Reason, az iNFiNiTY és a GIGABYTE fog elől végezni ebben a sorrendben.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Neked mi a véleményed a különféle programokról, mint például a pókerbajnokság vagy az 1v1?

haXX-eSPORTS <> Moltes: Nagyon jó, hogy ilyen programokon is részt lehet venni, mivel a versenyzők ezekkel kikapcsolódhatnak egy kicsit a hosszú, fárasztó meccsnapok után valamint a nézelődők sem fognak unatkozni.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Szerinted jót tesz a hazai közösségnek, hogy így fellendült a „lanpiac"?

haXX-eSPORTS <> Moltes: Véleményem szerint mindenképpen jót tesz hiszen így van miért játszani, azonban az hogy a lanszervező csapatok ennyire közel szervezik egymáshoz a versenyeket az azt eredményezi, hogy nem telnek be a nevezések és ez hátráltatja is egyben a hazai e-sport fejlődését.

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Elég régi motoros vagy ha movie készítésről beszélünk. Várható bármilyen új alkotás tőled a közeljövőben?

haXX-eSPORTS <> Moltes: Sajnos az egyetem és a gyakorlások mellett nem jut időm mostanában moviet gyártani, így nem valószínű, hogy kiadok egyet a közeljövőben. Amennyiben nyáron lesz egy kis időm, akkor elképzelhető, hogy összerakok valami kis szösszenetet :).

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Nem rabolom tovább az idődet mert a végén még rám kenitek, hogy nem tudtatok eleget gyakorolni :P. Utolsó szó jogán?

haXX-eSPORTS <> Moltes: Köszönjük a haxx-esportsnak, hogy felkaroltak minket, valamint neked az interjút, és persze Tibinek, hogy mindig ki kell égetnie minket. SZIA ANYU

Miracle Pictures # fagyi[áj]: Én is köszönöm a rám szánt idődet

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4566
 
1362
 
 
 
kép 1343
 
1453
 
 
kép 1278
 
1427
 
 
 
kép 547
 
1332
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu